Koor Inspiration Boekelo zingt voor Stichting Evi

oktober 6 @ 20:00 - 22:30
  • Dit event is voorbij.

Op zaterdag 6 oktober aanstaande om 20.00 uur geeft het koor Inspiration uit Boekelo een concert in Momentum in Boekelo.
Dit concert zal geheel in het teken staan van Stichting Evi

• Kom naar het concert: de entree bedraagt € 5,00 inclusief koffie of thee
  • Tijdens de pauze is er een loterij. De complete opbrengst daarvan gaat naar Stichting Evi.
  • Of nog beter: wordt sponsor van dit concert!!!
  • De helft van de opbrengst van het concert gaat naar Stichting Evi!Wilt u weten wat de mogelijkheden voor sponsoring zijn neem dan contact op met het bestuur van Inspiration via: inspirationboekelo@gmail.com of kijk op hun website: www.koor-inspiration.nl

Ondertussen zijn zij natuurlijk al druk aan het oefenen om een hele mooie avond neer te zetten.
    De avond zal aan elkaar gepraat worden door Evelien Harberink uit Twekkelo (zij speelde Patricia in de serie Van jonge leu en oale groond).

Welkom!

Date: oktober 6