Twents Aspergekistje van de Lions Club Borne

april 6 @ 08:00 - mei 11 @ 17:00
  • Dit event is voorbij.

Er worden kistjes verkocht met daarin alle ingrediënten voor een heerlijke aspergemaaltijd. Momenteel loopt de actie Twents Aspergekistje van de Lions Club Borne. Er worden kistjes verkocht met daarin alle ingrediënten voor een heerlijke aspergemaaltijd. De kosten zijn 35 euro per kistje en dit wordt dan op 11 mei gratis thuisbezorgd in Twente. Voor 35 euro wordt een kistje thuisbezorgd met alle ingrediënten voor een traditionele aspergemaaltijd. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk lokale leveranciers om de lokale ondernemers te ondersteunen. In het kistje zit dé aspergewijn van 2016 (vorig door aspergegenootschap uitgeroepen tot aspergewijn 2016): Louis Sipp Pinot Blanc.

Stichting Evi
De opbrengsten gaan naar het goede doel Stichting Evi.

Meer dan 461
De kistjes worden aan huis geleverd op 11 mei. Vorig jaar zijn 461 kistjes verkocht, dit jaar wil de Lion Club proberen dit aantal te overtreffen met hulp van alle Twentenaren.

KIJK VOOR MEER INFO ONDER HET KOPJE BERICHTEN!

Start: april 6 @ 08:00
End: mei 11 @ 17:00