Studenten BAZES zetten zich in voor Stichting Evi

De BAZES staat voor ‘Benefiet Actie Zeven Erkende Studentenverenigingen’ en is een jaarlijks terugkerend benefietevenement van de Contractus.
De Contractus is de koepelorganisatie van de zeven grootste studentenverenigingen van Groningen; Albertus Magnus, Vindicat atque Polit, Bernlef, Cleopatra, Dizkartes, Navigators en Unitas. De Contractus vertegenwoordigt bij elkaar meer dan 7500 studenten. De BAZES haalt met de georganiseerde activiteiten geld op voor een goed doel. Voor het aankomende jaar 2019 is het goede doel onze stiching.

In oktober 2018 kregen we bericht van de BAZES dat onze stichting als het goede doel voor 2019 werd voorgedragen. Daarop volgde een erg prettig gesprek over onze stichting met een aantal leden van dit bestuur. Wij vinden het geweldig dat er vanuit de studentenverenigingen zoveel gedaan wordt om een bijdrage te leveren aan een goed doel. Ook was het bijzonder om te zien hoe geraakt de leden waren door de verhalen die wij vertelden en waarom het zo belangrijk is dat de stichting gezinnen ook in de toekomst kan blijven ondersteunen.

Met de activiteiten die de BAZES voor ogen heeft  is de link met Evi wel gelegd zo vinden wij. Zij vierde het leven en dat doen deze studenten ook.

Het gehele jaar door worden door de BAZES evenementen gehouden, u kunt op Facebook (BAZES en Stichting Evi) volgen welke dit zijn.